понеділок, 19 серпня 2019 р.

Про внесення змін до графіка проведення серпневих нарад



                                                                                                                Директорам ЗЗСО району

Методичний кабінет відділу освіти інформує, що в графік проведення засідань методичних комісій внесено зміни. 

Методична комісія вчителів хімії та біології відбудеться 09 вересня 2019 року в приміщенні актового залу опорного закладу «Яворівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 імені Т.Г.Шевченка».

У визначений термін не відбудеться засідання методичної комісії вчителів основ здоров’я. Дата буде повідомлена додатково.

Засідання методичної комісії заступників директорів з навчально-виховної роботи відбудеться 29.08.2019 в приміщенні Яворівської гімназії імені О.Маковея у форматі воркшопу у такі години: 
- для заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО Івано-Франківського, Немирівського, Краковецького округів о 10 годині ;
- для заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО Яворівського та Новояворівського округів о 13 годині.
Тема воркшопу ««Підсумки першого року впровадження НУШ: успіхи та виклики». Просимо підготуватися до обміну здобутим досвідом. Після воркшопу відбудеться інформаційна нарада щодо організованого початку 2019-2020 навчального року.

Для участі в засіданнях методичних комісій учителів 1-2 та 3-4 класів просимо відрядити ЛИШЕ керівників шкільних методичних комісій педагогів даної категорії